Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Spermanövelők

Napjainkban, a mindennapos stressz, a dohányzás és a helytelen étrend miatt kialakuló oxidatív stressz károsítja a sejtfejlődést és a spermiumok számának csökkenését is eredményezi. Szakértők szerint ezért a sejtképző folyamatok zavartalan működésének fenntartásához nélkülözhetetlen a megfelelő mennyiségű antioxidáns és mikrotápanyag tartalmú étrend kialakítása, amely elősegít a test saját, természetes védelmi rendszerének fejlődését és kedvezően hat a sperma termelődés folyamatára is.

A spermaképződés, sperma növelés (spermatogenezis) folyamata, amelynek során a herékben kialakulnak a spermiumok, hozzávetőleg három hónapig tart: 72 napon át fejlődnek, majd további 30 napon át érnek a hímivarsejtek. Következésképp, legalább 3 hónappal a tervezett megtermékenyítési kísérlet előtt érdemes tudatosan változtatni életvitelünkön, helytelen étkezési szokásainkon.

Nagyobb sperma mennyiség = élvezetesebb orgazmus

Cseppek Cseppek
Spermanövelő cseppek, melyek segítségével növekedhet a természetes tesztoszteron termelődése, javulhat a szervezet tesztoszteron szintje, ízletesebbé válhat a sperma íze és több spermára tehet szert.
Kapszulák Kapszulák
Az általunk forgalmazott spermanövelő kapszulák olyan étrend-kiegészítők, melyek fokozottan tartalmazzák azokat a természetes növényi összetevőket, melyek pozitív hatással vannak a sperma termelődésére. Mivel a tabletták 100%-ig természetes összetevőket tartalmaznak, így alkalmazásuk maximálisan biztonságos.
Rendezés:
Raktáron
9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)
Raktáron
4.490 Ft (3.535 Ft + ÁFA)
Raktáron
2.990 Ft (2.354 Ft + ÁFA)
Raktáron
11.990 Ft (9.441 Ft + ÁFA)
Raktáron
8.990 Ft (7.079 Ft + ÁFA)