Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítási és fizetési információk

Szállítási módok:

A csomagod megrendelése során két szállítási mód közül is választhatsz.

A csomagokat a Magyar Posta MPL futárszolgálatával, vagy a GLS futárszolgálat segítségével juttatjuk el a megrendelőink részére. A szállítási idő általában a csomag feladását követően 1-2 munkanap. 

Házhoz szállítás mellett kérheted csomagod Postapontokra (posták, Mol benzinkutak, COOP üzletek, csomagautomaták), vagy GLS-csomagpontokra is.

15.000.-Ft feletti rendelés esetén, a szállítás az egész ország területén ingyenes!

Fizetési lehetőség:

  • Utánvétel (a kézbesítőnek kell készpénzben fizetni illetve mostantól már lehetőség van bankkártyával is fizetni nála)

  • Banki befizetés, átutalás (normál banki befizetés vagy átutalás cégünk számlaszámára, a rendelés teljesítése az ellenérték beérkezése után történik)

1. GLS CsomagPont

- Több, mint 650 CsomagPont országszerte

- Csomag kézbesítése lakóhelyedhez, vagy útvonaladhoz közel eső csomagpontba

- Nincs hosszú sorban állás

- Általában hosszú nyitvatartási idő

- E-mail és SMS értesítő a kézbesítés várható időpontjáról

- Fizetés CSAK ÉS KIZÁRÓLAG banki átutalással (előre utalás) lehetséges

- További információ: CsomagPont kereső

2. GLS Házhoz szállítás

- Rugalmas házhoz szállítás

- Általában feladástól számított következő munkanap már Nálad lehet a megrendelésed

- Banki átutalás (előre utalás) fizetési mód is

- Utánvétes fizetési lehetőség bankkártyával is

- E-mail és kérés szerint SMS értesítő a kézbesítés várható időpontjáról

- Egyedi kívánságaid (telefonos értesítő, garantált másnapi szállítás, meghatározott napi kiszállítás stb.) a kosárfolyamat legvégén a Megjegyzés mezőbe várjuk!

A kiszállítás minden esetben a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. közreműködésével történik, munkanapokon és munkaidőben.

Szállítási díjak

Kosárérték

GLS CsomagPont

GLS Házhozszállítás

14.990.-Ft-ig

990 Ft

990 Ft

15.000.-Ft-tól

Ingyenes

Ingyenes


 

Külföldre szállítás

Ha rendelésedet előre kifizeted bankkártyával (MasterCard, VISA, OTP Simple), akkor a következő országokba is kiszállítjuk a rendelésedet a GLS futárszolgálattal:

Szállítási díjak a környező országokba:

Ausztria: 2990.-Ft
Bulgária: 2990.-Ft
Csehország: 2990Ft
Lengyelország: 2990.-Ft
Németország: 2990.-Ft
Olaszország: 2990.-Ft
Románia: 2990.-Ft
Szlovákia: 1490.-Ft
Szlovénia: 2990.-Ft

Fontos! 30.000.-Ft feletti értékű megrendelés esetén INGYENES!

A csomagodról a futárszolgálatok ügyfélszolgálatánál tudsz érdeklődni:

GLS futárszolgálat: +36-1-802-0265 (csomagszám megadásával)
GLS On-line csomagkövetés: 
Csomagkereső

Magyar Posta MPL futárszolgálata

MPL Házhozszállítás
Normál kézbesítés formájában, amely alatt a megadott címre való kézbesítést értjük. Ebben az esetben a posta (MPL) a küldeményt az Ön címére, házhoz szállítja. A posta E-mailen vagy ha kéri SMS-ben is értesíti a csomag feladásáról és érkezéséről. Amennyiben nem találja a megadott címen Önt a kézbesítő ez esetben értesítőt hagy és másnap újra megpróbálja kikézbesíteni. Ha második alkalommal sem jár sikerrel a kézbesítés ez esetben az értesítőn szereplő postán átvehető a csomag. Ha nem tudta átvenni a címen a csomagot, akkor 10 napig átvehető még a postán is. A kézbesítőnél már bankkártyával is tud fizetni.

MPL Postán maradó
Ez esetben Ön határozza meg, hogy a Magyar Posta melyik postahivatalába érkezzen a küldemény. Az irányítószáma beírása utána válasszon átvevőhelyet a legördülő listából. Kérjük vegye figyelembe, hogy a kézbesítő ez esetben az Ön lakcímére nem visz értesítőt. A posta E-mailen vagy ha kéri SMS-ben is értesíti a csomag feladásáról és érkezéséről. Ezt követően a csomag átvehető a választott postán érkezéstől számítva 10 napig.

 

MPL Posta Pont (MOL benzinkút és Coop ABC)
A küldeményét a választott MOL benzinkútra vagy Coop ABC-be küldjük amely fogad a postától küldeményeket. Az irányítószáma beírása utána válasszon átvevőhelyet a legördülő listából. Kérjük vegye figyelembe, hogy a kézbesítő ez esetben az Ön lakcímére nem visz értesítőt. A posta E-mailen vagy ha kéri SMS-ben is értesíti a csomag feladásáról és érkezéséről. Ezt követően a csomag átvehető a választott Posta Ponton 10 napig. A legtöbb MOL PostaPont napi 24 órában nyitva tart. A MOL és Coop PostaPontokon bankkártyával is lehet fizetni.

 

MPL Csomagautomata 0-24
A Magyar Posta legújabb szolgáltatása! Mostantól itt a legkönnyebb átvennie webes rendelésed! A lehető legdiszkrétebb szállítási mód. Az irányítószáma beírása utána válasszon átvevőhelyet a legördülő listából A posta SMS-ben és E-mailen is értesíti a csomag érkezéséről. Ezt követően a csomag átvehető a választott csomagautomatából. A Csomagautomatáknál nem kell sorban állnunk, hiszen az átvétel gyors - a kapott kód és telefonszámunk megadásával máris hozzáférünk rendelésünkhöz. Napi 24 órában állnak rendelkezésünkre. 
Ha utánvételes a csomag akkor KIZÁRÓLAG kártyás fizetése van lehetőség. A posta körülbelül 3 napig őrzi meg a csomagautomatában a küldeményt, amennyiben nem sikerült átvenni úgy beszállítják a postára ahol további 10 napig még átvehető.

 

Szállítás módja

0 - 14.990.-Ft-ig

15.000.-Ft felett

     

MPL Házhozszállítás

990 Ft 

ingyenes

MPL Postán maradó

990 Ft

ingyenes

MPL Posta Pont (Mol benzinkút-Coop ABC)

990 Ft 

ingyenes

MPL Csomagautomata (0-24)

990 Ft 

ingyenes


Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a megrendelőt terheli, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének és a visszaszállítás költségének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Webshopunk fenntartja magának azt a jogot, hogy az átvétel megtagadása miatt visszaszállított csomagok címzettjeinek újabb megrendelést kizárólag előre utalással vagy bankkártyával kifizetett megrendelés esetében teljesít.
 
Fizetési módok:

Bankkártyás fizetés: Az MPL csomagautomatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni! A MOL és Coop PostaPontokon bankkártyával is lehet fizetni.

Utánvét esetén a megrendelés ellenértékét átvételkor a futárnál vagy a Csomag Pontokon egyenlítheted ki.

Online bankkártyás fizetés (Barion) esetén a megrendelés leadásakor a bankkártyád használatával azonnal is kifizetheted a termékeket.

A bankkártyás fizetés révén kényelmesen és biztonságosan vásárolhatsz áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után a Barion fizetési oldalára irányítunk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethetsz bankkártyáddal. Csak annyi a dolgod, hogy a fizetési mód kiválasztásánál az "Online bankkártyás fizetés" opciót választod, majd a Barion Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadod. A Barion VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi!

Kérjük, érdeklődj bankodnál, hogy a kártyád felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz!