Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Új spermanövelő érkezett!

 Új spermanövelő érkezett!

VOLUMINEX

Spermanövelő tabletták után kutat? Szeretne egy olyan készítményt találni, amely a spermiumszám növelésére és a termékenység fokozására lett kifejlesztve? Ami segítséget nyújthat az erőteljesebb ejakuláció elérésében, ami természetes módon képes serkenteni a tesztoszteron szintjét? Akkor Ön a legjobb helyen jár most, mert megérkezett Spanyolországból a VOLUMINEX sperma mennyiség növelő és sperma minőség javító termékünk.

Sajnos a mai világban egyre több férfinál merül fel a meddőség mint probléma. Ez látható is a magyarországi népesség hanyatlásában is. De szerencsére ezen most lehet változtatni. A férfi meddőség ugyanis kezelhető. Kutatások bizonyították be, hogy elég nagy összefüggést lehet találni a sperma mennyiség és a termékeny ondók között, így ha azt nézzük, hogy minél magasabb a sperma száma akkor ebből kikövetkeztethető, hogy a több spermában nagyobb mennyiségű megtermékenyítésre is alkalmas spermát tartalmazhat. Ezért is álltak neki a gyógynövényekkel foglalkozó vegyészek annak, hogy kikomponáljanak egy olyan terméket, melyek a sperma mennyiség növelésben és a sperma minőség javításában nyújthatnak segítséget. De tény és való, hogy olyanok is szívesen használnak ilyen termékeket, akiknek jelenleg semmiféle problémájuk nincs, csak szeretnék, hogy a spermiumszámuk lényegesen magasabb és egészségesebbek legyenek. A VOLUMINEX spermanövelő segíthet egészségesebb, több és minőségibb spermiumot termelni.

Miért is olyan eredményes a VOLUMINEX tabletta a gyenge mennyiségű és minőségű spermiumszám növelése esetén?

A gyártó spermanövelő tablettái 100%-ban természetes összetevőket tartalmaznak. A sperma termelődést elősegítő tabletták közvetlen hatást fejthetnek ki a sperma mennyiség növelésére, és az  ondó mennyiség növelésére is. A herékben termelődő spermák termelésére a legjobba cink képes hatni. A tablettákban található gyömbér egy ismert természetes tesztoszteron fokozó, mely szintén nagyban befolyásolhatja a sperma termelődését is. A fűrészpálma megakadályozhatja a tesztoszteronhormon átalakulását dihidrotesztoszteronná. A cink továbbá képes megerősíteni azokat az enzimeket, amelyek a szervezet tesztoszteron termelésért felelősek. A tesztoszteron termelődés segíthetik a spermiumok mennyiségének növelését. Tehát ha megnézzük az összetevőket, akkor jól láthatjuk, hogy miért is ennyire kiemelkedő termék a VOLUMINEX. A hatóanyagai speciálisan a spermanövelésben képesek segíteni..

A VOLUMINEX tabletták használatával az alábbi pozitív változásokat érzékelheti:

•    Erőteljesebb ejakuláció.
•    Ondósejtek mozgékonysága javul.
•    Erőteljesebb erekciót okozhat.
•    Fokozhatja a szexuális vágyat.
•    Egészségesebb spermákat érhet el.
•    Fokozódhat a sperma termelődés.

Milyen növényi összetevőknek is köszönheti hatékonyságát a tabletta?

Összetevők: Ginzeng (Panax ginseng), Hólyagmoszat (Fucus vesiculosus), Zeller (Apium graveolens), Közönséges spárga (Asparagus officinalis), Sáfrányos szeklice (Carthamus tinctorius), Fűrészpálma (Saw palmetto), Közönséges gyömbér (Zingiber officinale),  Bortermő szőlő (Vitis vinifera), Cink-oxid (Zinc oxide), B2-vitamin (Riboflavin).

Termék oldala, adatok, megrendelés: >>> Voluminex